Йога за начинаещи

`йога за начинаещи
ЙОГА ЗА НАЧИНАЕЩИ

Ако не сте практикували йога досега, а имате желание, не се колебайте! Започнете с нашия КУРС по йога за напълно начинаещи – само тук и сега в Йога студио Дар!

Дати: от 18.10.2019 г. до17.11.2019 г.

Дни и часове: петък и неделя от 18:00 до 19:30 ч. 

Водещи: Даринка Тодорова и Ивайло Иванов

Курсът по йога за напълно начинаещи се състои от 10 урока и включва:

Основни теоретични и практически понятия за йога: асани (упражнения) за начален етап, крокодилски упражнения за гърба, основен комплекс от асани, пранаяма – дихателни практики, техника за успокоение на ума – релаксация. С лекота ще навлезете в света на йога. Ще разберете повече какво се случва с тялото ви по време на йога практика. За какво може да бъде полезна йога, както и как може да ви навреди, ако не знаете какво правите. Ще се научите да правите връзка между тялото и ума и как работата с тялото влияе на съзнанието. И още – какво се случва на по-фино ниво, а също и най-достъпните техники за пречистване на тялото.

Всяка поза се демонстрира и обяснява подробно, така че да се научите да я изпълнявате правилно, без риск да се контузите или нараните.

Курсът по йога за начинаещи е насочен към хора, които не са се занимавали или имат малко общи познания, но биха искали да навлязат по-навътре в света на йога. Всеки може да практикува йога. Подходящ е, както за жени, така и за мъже.

Курсът по йога за начинаещи не е насочен към терапия на различни заболявания, нито към намаляване на телесното тегло и стягане на тялото, въпреки че това е постижимо с йога. Препоръчва се добро здравословно състояние!

Записване и цени:

Необходимо е предварително записване до …… и предплащане.

Цената е 50 лв.

Часовете могат да се посещават само от един човек.

Места за курса – 10 човека.

Записването гарантира място в залата и провеждането на занятието. В случай че се налага отсъствие може да се вземат пропуснатите часове, ако това е предварително уговорено с инструкторите.

За информация и записване: виж контакти

Последвайте ни във Фейсбук!