Преподаватели

Преподаватели Йога студио ДАР

Даринка Тодорова

prepodavatel yoga studio Dar

Образование: 

Магистър по Биотехнологии (БТУ Проф.”Ас. Златаров”-1999 г.)

Магистър по Счетоводство и контрол (СА „Д.Ценов”-2007 г.)

Следдипломна специализация за йога преподавател към НСА  и Българска  федерация по йога (2014-2015 г.). Йога обучението е по системата Кайвалядам йога институт, Индия.

Първата ми среща с йога беше през 2012 г. От тогава йога ме вдъхновява, дава ми здраве и сила за живот, стремеж към промяна на всички нива. Пред мен се разкри един нов свят с безкрайни възможности. Желанието ми да преподавам се породи от стремежа ми да предам моя опит на другите. Благодарна съм на моите  прекрасни учители от БФА по Йога – Д-р Стефан Илчев и  Елица Йоргова. Благодаря на Малина Комитска затова, че запали пламъка в мен, показа ми първите стъпки и ме насочи и  подкрепи по пътя. 

yoga studio Dar- Ivo

Ивайло Иванов

Образование:

Бакалавар по История (Св.Св.”К.и Методий”-гр.В.Търново – 2004 г.)

 Магистър по Мениджмънт на търг. дейност (СА „Д.Ценов” – 2009 г.)

С хатха йога се занимавам от 2015 г., като съм практикувал при различни преподаватели. От началото на 2016 г. посещавам практиките на Дари, която ме вдъхнови и даде много от себе си, за да предаде своите знания на мен. В резултат йога промени изцяло моя живот, давайки ми нов мироглед и нови възможности за личностно и духовно развитие, довеждайки ме до една дълбока вътрешна промяна. А каквото вътре, това и отвън.

Аз продължавам да се уча, но въпреки това желая да предам личния си опит и на Вас.

Общи цели

Ние винаги се стремим да даваме най-доброто от себе си, обичаме да помагаме и създаваме положителна промяна.

Ние не преподаваме йога, просто защото е популярна, ще ни донесе печалби или ще ни направи известни. Ние обичаме да бъдем честни. Ние се грижим за благосъстоянието на всички и искаме да можем да Ви предоставим инструкции и насоки, които ще ви помогнат да се чувствате по-добре, да имате повече енергия и да живеете с повече радост.

Ние познаваме потенциала на йога и нашата обща цел е използвайки нейната сила да подобрим живота на хората и да съдействаме за изграждането на по-добро общество.

Благодарим Ви, че ни се доверихте!

prepodavateli yoga studio Dar